Het kloppend hart van DOKX

DE MOEITE WAARD OM TE ONTDEKKEN

Ooit was deze plek het laaddock van de firma Koudijs. Nu is het atelier, werkplaats, winkel, showroom, expositieruimte, ontmoetingsplek en broedplaats waar alle verhalen samen komen. De collectietafels zijn aanwezig en er liggen veel staaltjes, voorbeelden en proefjes van bijzondere projecten en materialen. Het is de plek waar de DOKX tafels worden gecreëerd, portretten en stillevens geschilderd worden en waar verbeelding, creativiteit en vakmanschap tot leven komen. 

Creatieve Hotspot

DOKX is gelegen in de creatieve hotspot van Den Bosch, De Tramkade. Waar het zindert van de bedrijvigheid, zowel op de kade als op het water. Overal in en rond het oude fabrieksterrein vind je nieuwe initiatieven, werkplaatsen, muziekstudio's, cafeetjes en terrassen, steigers met bootjes en waterfietsen. Er is zelfs een hotel gevestigd in een hijskraan.

Loop eens binnen

DOKX is een plek waar je makkelijk binnenloopt en waar Mascha je van harte verwelkomt. DOKX is makkelijk met de auto te bereiken en 5 minuten wandelen van het centraal station.