DOKX als lokatie huren? Dat kan!

Een unieke plek voor je meeting, heidag, workshop of teamsessie.

Bij DOKX wordt gecreëerd. Het is werkplaats, atelier, showroom, ontmoetingsplek en broedplaats waar verhalen en bezigheden samenkomen. Een plek waar verbeelding, creativiteit en vakmanschap tot leven komen. Deze plek leent zich om te delen.

DOKX is dan ook beschikbaar als vergaderlocatie voor als je een out-of-the-box en niet standaard omgeving zoekt voor je meeting, heidag, workshop of teamsessie. Veel tafels staan op wielen en kunnen dus naar wens verplaatst of uit de ruimte gereden worden. De giet- en polijstkamer kunnen worden ingezet als break-out ruimtes. Afhankelijk van het type sessie wat je wilt houden, is DOKX geschikt voor groepen tot circa 20 personen. Voor een expositie zijn 100 personen de max. Zit je nog in het proces om na te denken over de invulling van je programma, Mascha denkt graag met je mee.

Gelegen aan de Tramkade, een creatieve hotspot

DOKX ligt aan het water in de creatieve hotspot van Den Bosch vlakbij de binnenstad. Overal op en rond het oude fabrieksterrein vind je nieuwe initiatieven, werkplaatsen, muziekstudio's, cafeetjes en terrassen, bootjes en elektrische shoppers die je kunt huren. Er zijn een aantal drijvende B&B's op het water. Er is zelfs een hotel gevestigd in een hijskraan. Al deze mogelijkheden bieden veel opties om het programma van je meeting, heisessie of workshop te omlijsten met teambuilding activiteiten of ontspanning.