UNFORGETTABLE

Een klassieker. Een sensatie. Een betoverend beeld.

Met de UNFORGETTABLE wordt de kunst van het tafelmaken in één klap naar een hoger niveau getild. Het is DOKX meesterstuk. En een ode aan de gedekte tafel als het summum van feestelijk samenzijn. De UNFORGETTABLE is de wonderlijke tafel waarbij een compleet servies inclusief bestek in het tafelblad verzonken ligt. Een verstild beeld dat tragisch, humoristisch en adembenemend is. Mensen zijn op slag verliefd als ze de UNFORGETTABLE zien staan. Restaurants die hem hebben aangekocht zijn verzekerd van een lange lijst met reserveringen.

Materiaal

Het blad is gemaakt van Amerikaans eiken. Hierin worden borden, bestek en onderleggers ingelegd. Hierbij wordt de officiële Europese dekstijl gevolgd. Zo worden bij het plaatsen van het servies en bestek de afstandsregels nauwkeurig in acht genomen - een opgave die twee dagen in beslag neemt! Na het impregneren wordt het geheel ingegoten met kristalhelder kunsthars en hoogglans afgewerkt. Het originele servies van de UNFORGETTABLE is Wedgewood Windsor. Maar er zijn vele variaties mogelijk, zoals met het gouden servies.

Maatwerk

In opdracht kan het eigen servies worden ingelegd. De UNFORGETTABLE bestaat als ronde en als rechthoekige tafel in verschillende afmetingen. Wat het onderstel betreft: de eenvoudige, ranke, rechthoekige QUEST is speciaal voor de UNFORGETTABLE ontworpen. Wil je liever een ander onderstel? Informeer naar de mogelijkheden.