PRESENTABLE

Industriƫle elegantie

Deze tafel is gemaakt van Amerikaans grenen en heeft een prachtige, rauwe structuur. Het hout is van nature mooi en heeft daarom geen verdere bewerking nodig om in haar design tot recht te komen. Dankzij de warme, industriële uitstraling past het designmeubel in ieder interieur; van klassiek tot rauw en van eigentijds tot tijdloos. De planken zijn in kristalhelder hars gegoten waardoor het blad leefbaar is en tegelijkertijd het authentieke karakter van het hout tentoonstelt.

Deze tafel is verkrijgbaar in verschillende varianten. Zoals een lichte uitstraling van onbehandeld hout tot natuurlijk donker doorgekleurd hout. Maar een ook kleurwash afwerking met ecologische beits die wordt geschraapt behoord tot de mogelijkheden.

Materiaal

De perfecte planken voor deze tafel? Die zijn niet zomaar gevonden. Er vindt altijd een uitvoerige zoektocht plaats waarbij er vaak voor Amerikaans grenen wordt gekozen, omdat deze van origine een lichte tint heeft en tegelijkertijd een bepaalde warmte uitstraalt. Het hout is van zichzelf perfect zoals het is. Puur. Juist daarom vindt er geen verdere bewerking plaats. Of de ruimte waar de tafel in wordt geplaatst nu een parketvloer of een stenen vloer heeft, de PRESENTABLE past dankzij de kleurvormen feilloos in ieder interieur. Maar, wees gewaarschuwd. Het is niet dat de PRESENTABLE simpelweg in de ruimte opgaat. Het eist gegarandeerd aandacht op.

De planken worden na een zorgvuldige selectie in hars gegoten. De hars is transparant van kleur waardoor de rauwe structuur van het natuurproduct bewaard blijft. Tegelijkertijd zorgt de hars ervoor dat het tafelblad egaal en leefbaar is.

Maatwerk mogelijk

Zoals alle DOKX tafels wordt ook de PRESENTABLE op maat gemaakt. Op basis van jouw wensen geeft Mascha een advies waarbij er een ontwerp tot stand komt. De tafel kan met ieder DOKX-onderstel worden gecombineerd die vervolgens eventueel in de gewenste kleur wordt gespoten. Aanrader: het stalen onderstel heeft een transparante coating waardoor de kleur van het staal behouden blijft zonder dat deze afgeeft. De combinatie van staal met hout zorgt voor een tijdloze, industriële en tegelijkertijd unieke DOKX-look.

* Specifieke wensen of op zoek naar een creatieve draai? Het is mogelijk om elementen in de tafel te verwerken. Deze worden in het hars meegegoten. Enthousiast? Mascha brainstormt graag met je mee!