Unbeatable

Prachtig van kleur. Robuust en vrolijk. Zeer duurzaam.

De UNBEATABLE wordt gemaakt van de zeer harde houtsoort azobé. De balken die DOKX gebruikt zijn op een fascinerende manier getekend en gevormd door de tijd. Het is hout met karakter. En onverwoestbaar! Maar wat de UNBEATABLE zo anders maakt is zijn fantastische paarsbruine houtkleur. Een kleur die het best tot zijn recht komt bij een opvallend gekleurd stalen onderstel. Een tafel die probleemloos buiten kan staan. Fantastisch voor een eindeloze zomeravond! De UNBEATABLE is een robuuste, vrolijke tafel voor binnen én buiten.

Materiaal

Azobé is een bijzonder harde, zeer duurzame houtsoort die vaak gebruikt wordt voor zware constructies zoals sluisdeuren en (tijdelijke) bruggen. Of voor rijplaten die ervoor zorgen dat zware machines niet wegzakken in de modder. De delen worden geschaafd, geschuurd en geïmpregneerd. Dan slim en eenvoudig gemonteerd door middel van draadeind en moeren. Het onderstel van de UNBEATABLE is de SAINT. Een 'bootvorm' die licht asymmetrisch is, wat een speels effect heeft. Of de QUEST die een wat rechter en strakker geheel geeft.

Maatwerk mogelijk

De UNBEATABLE wordt gemaakt met lengtes die variëren tussen 2,5 en 5 meter. De breedte is altijd 1 meter. Ook leverbaar met een ander onderstel. Informeer naar de mogelijkheden!

Andere robuuste tafels in de DOKX collectie