Suitable

Warme en industriƫle uitstraling.

Deze tafel is gemaakt van gebruikt Amerikaans grenen en heeft een prachtig, authentiek karakter. Het hout is van nature mooi en heeft daarom geen verdere bewerking nodig om in haar design tot recht te komen. De epoxy afwerking versterkt de houtstructuur en de gebruikssporen. Het hout komt tot leven. Dankzij de warme, industriële uitstraling past dit designmeubel in ieder interieur; van klassiek tot rauw en van eigentijds tot tijdloos.

Materiaal

De perfecte planken voor deze tafel? Die zijn niet zomaar gevonden. Er vindt altijd een uitvoerige zoektocht plaats waarbij er meestal voor Amerikaans grenen wordt gekozen, omdat deze van origine een lichte tint heeft en tegelijkertijd een bepaalde warmte uitstraalt. Het hout is van zichzelf perfect zoals het is. Puur. Juist daarom vindt er geen verdere bewerking plaats. Of de ruimte waar de tafel in wordt geplaatst nu een parketvloer of een stenen vloer heeft, de SUITABLE past feilloos in ieder interieur. 

De planken worden na een zorgvuldige selectie in hars gegoten, waardoor de rauwe structuur van het natuurproduct bewaard blijft. Tegelijkertijd zorgt de hars ervoor dat het tafelblad mooi egaal en functioneel is.