Maatwerk

Standaard is ook maar standaard

DOKX is dol op klanten die een goed idee hebben. Of een interessant probleem. Of een speciale wens. Op basis van het verhaal en de wensen gaat Mascha aan de slag. Of dat een portret in opdracht is, een speciaal schilderij, of een bijzondere tafel. Het wordt gegarandeerd het paradepaardje van de ruimte. Niet alle verzoeken kunnen worden ingewilligd, maar laat dat geen belemmering zijn om je wensen en ideeën te delen.

Maatwerk is niet alleen uniek en persoonlijk, maar ook duurzaam en van hoge kwaliteit. Hoogwaardige materialen en vakmanschap gaan meer dan een leven lang mee en verrijken het dagelijkse leven. 

Afwijken van de norm is vaak beter. Afwijken is de norm bij DOKX

DOKX tafels zijn geen standaard tafels en hebben geen standaard afmetingen. Vaak zijn ze wat smaller en langer dan de tafels die je op de meubelboulevard tegenkomt. Smaller, zodat je wat dichter bij elkaar zit. Langer, zodat meerdere gebruikers tegelijkertijd hun ding kunnen doen. In bijvoorbeeld een smalle huiskamer is er dan lekker veel loopruimte om de tafels heen. Wat is voor jouw tafel de ideale afmeting? Mascha denkt graag met je mee. Met haar expertise kun je een weloverwogen keuze maken.